Kérdezze munkatársunkat:
E-mail címünk: info@silveroffice.hu

Információk

Cégünk fő profilja a tolóajtós gardróbszekrény beépített tolóajtós gardróbszekrények, nyilóajtós szekrények  gyártása, emellett elemes és egyedi gyártású nappali szekrénysorok, hálószoba bútorok, francia ágy és konyhabútor gyártása és értékesítése.

Több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezünk a bútorgyártás és kereskedelem területén. A 100 %-os magyar tulajdonú vállalkozás jelenlegi formájában 21 éve áll fenn.

A hazai piacon folyamatos jelenlétünket az állandó és megbízható minőség jellemzi, mind a gyártás mind a kapcsolódó szolgáltatások terén.

Köszönjük megtisztelő figyelmét, kérjük tekintse meg termékeinket.

Egyedi gyártású és beépített gardróbszekrényeknél  az alábbi szempontok meghatározók:

- Szabadság

- Ergonómia

- Design

Szabadság: az alkalmazott professzionális alapanyagoknak köszönhetően, kompromisszumok nélkül szabadon valósítjuk meg egyszerűbb és az összetettebb igényeit.

Ergonómia: kollégáink különös hangsúlyt fektetnek arra, hogy a legmerészebb ötletek is a használhatóság és a hatékonyság jegyében szülessenek meg.

Design: cégünk elkötelezte magát a kiváló minőségű tolóajtos gardróbszekrények és beépített gardróbszekrények gyártása mellett, azonban fontosnak tartjuk, hogy a jó minőség a megfelelő esztétikával párosuljon, kérje kollégáink segítségét.

Tolóajtós gardróbszekrény egyedi igények szerint.

Tolóajtós_gardróbszekrény

Osztott Bútorlapos tolóajtós gardróbszekrény aluminium  profillal.

Tolóajtós_gardróbszekrény

Irodai fehér bútorlapos tolóajtós gardróbszekrény.

Egyedi_tolóajtós_gardróbszekrény

Tükrös bútorlapos lacobel üveges kombinált tolóajtós szekrény.